•  
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 200,-
  • /
  • LEVERING BINNEN 1-3 DAGEN
  • /
  • DIRECT KLANTENSERVICE BESCHIKBAAR

Levering 1-3 werkdagen
Direct klantenservice beschikbaar
Vanaf € 200 gratis verzending
023 556 31 67
ma-vr 11.00 - 18.00
0 items - € 0,00
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Welkom, je kunt hier
inloggen of een account aanmaken

TEAM

GeneeBee is opgericht door Geneviève Brewster en werkt samen met haar zusje Danitia Brewster. Wij delen dezelfde passie en liefde, namelijk: er voor zorgen dat iedere vrouw er mooi uit kan zien op haar manier; 'Your Hair Your Style'. Of het doormiddel van weaves, lace wigs, top closures/frontals of clip-ins hairextensions is, willen wij jou hier graag bij helpen:
 

Geneviève Brewster
Voor haarwerken heb ik altijd een passie gehad. In de afgelopen jaren heb ik van alles geprobeerd met mijn eigen natuurlijke haar, onder andere relaxen (ontkroezen), curly (permanent) en invlechten. De laatste 10 jaar maakte ik veelal gebruik van haarverlenging (weaves) en de laatste paar jaar ben ik verzot geraakt op lace wigs of self made wigs

Voor de komst van Brazilian hair, kocht ik mijn haar bij de bekende Afro Beauty Shops, de zogenaamde 100% Human Hair. Het was toen heel wat als je een pak haar kocht van 18 inch. De eerste week tot anderhalve week zat het haar geweldig maar daarna, tja daarna was het haar gewoonweg niet meer aantoonbaar. De oplossing was nabij, want Brazilian hair werd niet alleen verkocht aan hollywoodsterren, maar ook aan mensen zoals wij die een bepaald budget tot hun beschikking hebben. Dit haar was twee keer zo duur (ik moest dus ook heel even slikken!). Ik begon daarom maar met 9 banen (te weinig), desondanks was ik trots op mijn aankoop. 

Gedurende de jaren was het haar wat ik hier in Nederland kocht het net niet, dus zocht ik mijn heil ergens anders o.a. in Amerika. In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd over het selecteren van goed Raw Virgin (echt menselijk) haar. Totdat ik uiteindelijk bedacht om dit zelf te gaan doen, zelf goed haar verkopen aan vrouwen die het ook verdienen in de vorm van een webshop. Ik besteed graag veel aandacht aan mijn klanten om hen zo goed mogelijk te kunnen adviseren en verder op weg te helpen met hun keuze en zoektocht naar goed 'echt menselijk haar'. 
 

Danitia Brewster 
Sinds dat ik mij kan herinneren, ben ik altijd bezig geweest met mijn haar. Hetzij mijn natuurlijk haar (kroes), relaxen (ontkroezen), curly (permanent), vlechten of weaves. De meeste mensen uit mijn omgeving weten ook dat ik altijd weer een ander/nieuw kapsel heb. Ik houd van veranderingen, dit heb ik door de jaren heen ook altijd gedaan met verschillende weaves stijlen. De laatste jaren ben ik mij gaan verdiepen in lace wigs en voornamelijk het draagcomfort daarvan.

Ik heb hiervoor destijds mogen meekijken hoe mijn zus (Geneviève Brewster) dit aanpakte, aangezien zij zich verdiept had in de verschillende haarwerken voornamelijk de Raw Virgin. Ze heeft mij laten zien hoe je "het goede van het slechte" kan onderscheiden, als het gaat om Virgin Remy. Zo heb ik er ook een ‘oog’ voor gekregen om klanten het beste te kunnen adviseren in hun zoektocht naar ‘echt’ en 'goed' haar. Daarnaast ben ik altijd bezig geweest met het volgen van nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van haar. Hierdoor is mijn liefde voor bloggen ontstaan en doormiddel van de I love me some GeneeBee blog’, wil ik jou meenemen in de wereld van onze beauty, tips & tricks (do’s en dont’s) en verdere ontwikkelingen op het gebied van haar.

Wil je graag meer informatie over ons danwel de producten neem vrijblijvend contact op via onze contactpagina.